"Д-р Джим ме излекува от рак на белия дроб", казва фермерът Йън Роудхаус. "Всички други лекари ми казваха, че ми остават 6 месеца живот. Но докторът започна да ми дава от неговата смес и след няколко месеца ракът си беше отишъл. На рентгена не можаха да открият и следа от него."
Д-р Джим открил това лечение съвсем случайно някъде в средата на миналия век, докато лекувал жените от едно семейство, поразени от рак на гърдата. В семейството имало пет сестри, четири от които починали от рак на гърдата. Тогава той попитал онази, която останала жива, дали има нещо различно в нейната диета и тя му казала, че много обича да си пийва кленов сироп с хлебна сода.
Важно обаче е да не се използва хлебна сода, в която има добавен алуминий.
Някои хора вярват, че това работи, тъй като раковите клетки обичат захар, поради което излапват кленовия сироп и по този начин хлебната сода навлиза безпрепятствено в раковата клетка. Хлебната сода е като цианид за раковите клетки, защото ги удря с шокова вълна от алкалност, което позволява да влезе много повече кислород в тях, отколкото те могат да понесат. Раковите клетки не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород.
От време на време двамата с моя съпруг приемаме ежедневно по 1 чаена лъжичка от тази смес. Ключът при загряването на сместа е да се сложи на много, много ниска температура. Иначе кленовият сироп прегаря и става ужасен на вкус. Но ако я загреете съвсем леко, като разбърквате в продължение 5 минути, докато двете съставки се смесят добре, тогава вкусът е доста приятен. Тази смес със сигурност не може да ви навреди. Стопроцентовият чист кленов сироп също е много полезен.
Рецепта с кленов сироп и сода против рак:
Смесете 3 части кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45 С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.
Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.
Променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!, а също и никакво бяло брашно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар